7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zupa migdałowa z ryżem i rodzynkami
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osób100 g ryżu
200 g migdałów 1 1/4 litra mleka 60 g rodzynek sól łyżka cukru Przygotowanie:1. Ryż ugotować na sypko w osolonej wodzie.
2. Migdały sparzyć, obrać ze skórki i zmielić, zalać wrzącym mlekiem. Gotować chwilę na małym ogniu. 3. Przyprawić do smaku cukrem i połączyć z ryżem i rodzynkami.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa migdałowa (lakto-wege)Wytrawna zupa migdałowa (wegańska) Zupa kokosowo-migdałowa (wegańska & RAW) Ryż z bananami i rodzynkami (lakto-wege) Ryż z mlekiem i rodzynkami lub żurawiną (wegańska) Ryż pieczony z jabłkami i rodzynkami (wegańska) Azjatycki ryż z rodzynkami i kurkumą (wegańska) Zupa nic z rodzynkami i migdałami (bez ograniczeń) Zupa dyniowa z rodzynkami i kokosem (wegańska) Mleczna, migdałowa zupa z dyni z lanymi kluseczkami (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |