7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 2fasola (ok. 1,5 szklanki przed moczeniem);
8-10 średnich pieczarek; 1 mały korzeń pietruszki; 2 cebule; 3 ząbki czosnku; 1 łyżeczka tymianku; 1 łyżeczka cząbru; 2 ziarna ziela angielskiego; 3 łyżki oliwy z oliwek/ oleju do smażenia 1,5 płaskiej łyżeczki soli Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sajgonki z ryżem, fasolkami i pieczarkami (wegańska)Sałatka z pietruszki, fasoli i marynowanych pieczarek (wegańska+miód) Sałatka ziemniaczana z jajkami, pieczarkami i fasolkami (bez ograniczeń) Pasztet wielkopostny z fasoli z puszki i pieczarek (ovo-wege) Gulasz z fasolek i pieczarek z cytryną i tymiankiem (wegańska) Fasola czerwona podsmażana z pieczarkami marynowanymi (wegańska) Lasagne wegetariańskie z kabaczkiem, pieczarkami, fasolką szparagową i beszamelem (lakto-wege) Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska) Pasztet z fasoli lub soi z warzywami, pieczarkami i suszonymi grzybami (wegańska) Sałatka kawalerska - z fasolki, pieczarek, papryki i ogórków konserwowych (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |