7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sos z tofu z gałką muszkatołową do pieczonych warzywMa delikatny i specyficzny smak. Idealnie pasuje do pieczonej cukinii i klusek z kaszki kukurydzianej.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 101 kostka tofu (180 g)
1 puszka kukurydzy (285g) gałka muszkatołowa w dowolnej ilości 1/2 łyżeczki soli/ 1 łyżka sosu sojowego 1 szklanka wody Przygotowanie:Pokruszyć tofu, wszystkie składniki umieścić w kielichu blendera, zmiksować.
Nadesłał(a) Niflheim,
dnia: 2014-06-22 15:42:32.825
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sos beszamelowy z gałką muszkatołową (lakto-wege)Placek ziemniaczany z gałką muszkatołową (wegańska) Pieczarki zapiekane na puree ziemniaczanym z gałką muszkatołową (lakto-wege) Placki z kukurydzy i kwaśnej śmietany z gałką muszkatołową (bez ograniczeń) Chłodnik z buraczków z cebulą i gałką muszkatołową (lakto-wege) Pieczarki duszone doprawione gałką muszkatołową (wegańska) Zupa krem z topinamburu z gałką muszkatołową (wegańska) Halawa - Sudzi ka halawa (z szafranem i gałką muszkatołową) (wegańska) Ciasto daktylowe z gałką muszkatołową lub cynamonem (wegańska) Puree z cebuli z zasmażką i gałką muszkatołową (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |