7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Lekka zupa z kalarepki z warzywami i soczewicąŁagodna w smaku i pożywna.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 61 duża kalarepka (ponad 0,5 kg) lub 2-3 mniejsze;
7-8 marchewek; 1/2 pora; 1 korzeń pietruszki; 1/4 korzenia selera; 1 mała cebula; 1/2 szklanki zielonej soczewicy; 1 łyżeczka soli Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa z kalarepki z ziemniakami i bazylią (lakto-wege)Gołąbki z soczewicą i warzywami (lakto-wege) Soczewica duszona z warzywami (wegańska) Soczewica z warzywami (włoszczyzną) (wegańska) Wiosenna zupa z kapusty, marchewki i kalarepki z ziemniakami (lakto-wege) Oberiba - tradycyjna śląska zupa z kalarepki i ziemniaków (wegańska) Lekko pikantna warzywno-kukurydziana zupa-krem (wegańska) Kasza z imbirem, soczewicą i warzywami (wegańska) Soczewica z kalarepką i innymi warzywami (wegańska) Zupa z soczewicą i fasolką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |