7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Curry pomidorowe z soczewicą lub fasolką szparagową
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osóbtorebka ryżu
soczewica lub fasolka szparagowa sos: cebula pomidor czosnek sól imbir kminek curry lub "garam masala" Przygotowanie:1. Warzywa rozdrobnić i gotować na małym ogniu, aż powstanie gęsty sos. Doprawić do smaku.
2. Oddzielnie ugotować soczewicę lub fasolkę szparagową, polać sosem. 3. Przyprawić, podawać z ryżem.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym (wegańska)Fasolka szparagowa w mleczku kokosowym i curry (wegańska) Fasolka szparagowa w prostym sosie pomidorowym (wegańska) Sałatka makaronowa z fasolką szparagową i sosem pomidorowym (wegańska) Ciecierzyca z pomidorowymi brokułami i fasolką szparagową (wegańska) Zielona soczewica z ryżem, papryką, kukurydza i fasolką szparagową (lakto-wege) Zielona lazania - z brokułem, fasolką szparagową, groszkiem i sosem pomidorowym (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~k.leee 2007-02-11 00:00:00.0