7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta pomidorowo fasolowa

Pyszna i syta pasta na kanapki.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: szklanka

1 puszka białej fasoli lub fasola ugotowana + sól
4 pomidory suszone
ew. ulubione zioła, prażony słonecznik, olej

Przygotowanie:

Fasolę przełożyć do miski razem z pomidorkami i zblendować na gładką masę. Gotowe!

Kanapki smakują przepysznie kiedy dodatkowo posypiemy je prażonym słonecznikiem.

Wskazówki i uwagi:

Można również użyć ugotowanej fasoli, ale ta jest nieco bardziej sucha, dlatego dla uzyskania kremowej konsystencji polecam dodać odrobinę ulubionego oleju.
Nadesłał(a) Antalaja, dnia: 2015-03-07 15:19:44.236
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Zimowa pasta fasolowa (wegańska)
Pasta fasolowa z czosnkiem (wegańska)
Pasta fasolowo-orzechowa (wegańska)
Pasta soczewicowo - groszkowo - fasolowo - pieczarkowa (wegańska)
Pasta fasolowo-sojowa o smaku czosnkowym (wegańska)
Zupa pomidorowo-fasolowa z pęczakiem, brokułami i szałwią (wegańska)
Pasta drożdżowo-pomidorowa (wegańska)
Pasta paprykowo - pomidorowa (wegańska)
Pasta pomidorowa z tofu (wegańska)
Ormiańska pasta fasolowo-orzechowa w miseczkach z zapiekanej papryki (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas