7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:10 dag szczawiu,
2 łyżki ryżu, 1 pęczek szczypiorku i koperku, 2 jaja, 1250 ml kwaśnego mleka, 1/4 l śmietany, sól, cukier, kilka listków mięty Przygotowanie:Szczaw starannie opłukać, sparzyć, drobno posiekać. Ryż ugotować na półsypko. Szczypiorek, miętę i koperek opłukać, otrząsnąć, drobno pokrajać. Jaja ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokrajać wzdłuż na cząstki Mleko roztrzepać ze śmietana, połączyć wszystkie składniki razem. Doprawić solą i cukrem do smaku, ostudzić. Podawać na zimno.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Chłodnik szczawiowy na serwatce (bez ograniczeń)Zupa szczawiowa z ryżem (wegańska) Chłodnik buraczkowo-szczawiowy z ogórkami, rzodkiewkami i zieleniną (bez ograniczeń) Pesto szczawiowe do makaronu (lakto-wege) Zupa szczawiowa z jajkiem (bez ograniczeń) Zupa szczawiowa z tofu (wegańska) Zupa szczawiowa z awokado (wegańska) Zupa szczawiowa z puree i jajkami (bez ograniczeń) Zupa ziemniaczano-szczawiowa (krem zabielany) (lakto-wege) Zupa-krem jarzynowo-szczawiowa z majerankiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |