7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Ratatouille z selerem

Średnia ocena: [5.0 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

15 dag warzyw:
- żółta i czerwona papryka
- cukinia
- por
- seler
- cebula

1 łyżeczka oliwy z oliwek
1/2 łyżeczki oregano
sól
1/2 ząbka czosnku

Przygotowanie:

Warzywa pokroić w kostkę. Dusić z oliwą, oregano i szczyptą soli, na średnim ogniu przez 20-25 minut. Pod koniec dodać obrany ze skórki i pokrojony czosnek.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2000-07-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: nieznane
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Niewiele ma ten przepis wspólnego z oryginalnym ratatouille. Znajdę chwilę, to wrzucę przepis.
MagdaM 2012-01-21 00:10:50.354

polecam dodac dynii obranej i pokrojonej w kosteczke
~maciek 2003-08-13 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Prowansalskie ratatouille (wegańska)
Ziemniaczane ratatouille (wegańska)
Ratatouille po chińsku (wegańska)
Ratatouille - jarzynowy garnek (wegańska)
Tarta a' la ratatouille/ tarta ratatuj (lakto-wege)
Sznycel z selera (wegańska)
Kotlety z selera (wegańska)
Placuszki z selera (ovo-wege)
Tosty z selera (wegańska)
napój z selerów i marchwi (wegańska+miód)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas