7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 1 osoby100 g sera typu camembert
100 g malin pół główki zielonej sałaty winegret czosnkowy: oliwa sok z cytryny (1 łyżka na 3-4 łyżki oliwy) sól czosnek Przygotowanie:1. Ser owinięty folią aluminiową pogrzać w piekarniku, aż się stopi w środku, następnie ułożyć na liściach sałaty skropionych sosem winegret.
2. Maliny zmiksować i polać nimi ser. 3. Jeść z pumperniklem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-07-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Chudnij z nami" Wydanie Specjalne nr 3/2000 "Super Linii" - miesięcznika promującego zdrowy tryb życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
pamiętajcie, że camembert jest serem zawsze robionym na podpuszczce naturalnej, więc nie jest tak do końca wegetariański.
Anju 2008-05-06 17:45:45.904 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Camembert pieczony w bazylii i pomidorach (lakto-wege)Litchi w sosie malinowym (lakto-wege) Ciepły malinowy sos z chili (wegańska) Pieczone pieczarki w sosie słonecznikowym (wegańska) Pieczona papryka z sosem pomidorowym (wegańska) camembert z gruszkami i pistacjami (lakto-wege) Salatka z camembertem/brie (bez ograniczeń) A może kasza z camembertem i pomidorami? (lakto-wege) Pieczone ziemniaczane talarki z sosem czosnkowym (lakto-wege) Pieczone ziemniaki z sosem tzatzyki (tzatziki) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
sonnentau 2012-05-20 19:09:17.693