7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Fritatta (omlet włoski) z fasolką szparagową
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:jajka
cebulka fasolka szparagowa sól pieprz pieprz cayenne olej do smażenia Przygotowanie:Dodaj podsmażonej cebulki i fasoli szparagowej do jajek rozbełtanych z przyprawami (sól, pieprz, cayenne).
Smaż na małym ogniu w głębokiej patelni pod przykryciem.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
Przepis fajny, prosty, ekstra pod warunkiem, jeżeli się lubi takie potrawy...
~VivaLaVita 2003-01-28 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege)Fasolka szparagowa z kaszą, sałatą włoską i sałatką zimową (wegańska) Omlet z porami i orzechami włoskimi (ovo-wege) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska) Fasolka szparagowa (weki) (wegańska) Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege) Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege) Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń) Fasolka szparagowa w szpinaku z dodatkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
eve201 2009-08-25 18:34:54.37