7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Fritatta (omlet włoski) z fasolką szparagową

Średnia ocena: [4.5 z 2 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [2]


Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

jajka
cebulka
fasolka szparagowa
sól
pieprz
pieprz cayenne
olej do smażenia

Przygotowanie:

Dodaj podsmażonej cebulki i fasoli szparagowej do jajek rozbełtanych z przyprawami (sól, pieprz, cayenne).
Smaż na małym ogniu w głębokiej patelni pod przykryciem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-01-07 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: pl.rec.kuchnia, MagdalenaB
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

szkoda że nie ma proporcji składników
eve201 2009-08-25 18:34:54.37

Przepis fajny, prosty, ekstra pod warunkiem, jeżeli się lubi takie potrawy...
~VivaLaVita 2003-01-28 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege)
Fasolka szparagowa z kaszą, sałatą włoską i sałatką zimową (wegańska)
Omlet z porami i orzechami włoskimi (ovo-wege)
Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege)
Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska)
Fasolka szparagowa (weki) (wegańska)
Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege)
Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege)
Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń)
Fasolka szparagowa w szpinaku z dodatkami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas