7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osób700 g brokułów
sól cukier natka pietruszki do przybrania sos winegret: oliwa sok z cytryny (1 łyżka na 3 łyżki oliwy) musztarda czosnek sól pieprz Przygotowanie:1. Brokuły ugotować w wodzie z dodatkiem soli i cukru, odcedzić, podzielić na różyczki.
2. Jeszcze letnie brokuły polać sosem winegret (z oliwy, soku z cytryny, musztardy, zmiażdżonego czosnku, soli i pieprzu). 3. Posypać siekaną natką.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-07-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Chudnij z nami" Wydanie Specjalne nr 3/2000 "Super Linii" - miesięcznika promującego zdrowy tryb życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Fasolka szparagowa lub brokuły z marchewką i czosnkowym winegretem (wegańska)Brzoskwinie po włosku (wegańska) podobno ryż po włosku:) (bez ograniczeń) Cebula po włosku - smażona z serem, jajkami i szczypiorkiem (bez ograniczeń) Brokuły z ciecierzycą (wegańska) Brokuły z makaronem (wegańska) Brokuły ze słonecznikiem (wegańska) Brokuły w sosie serwoym (lakto-wege) Brokuły w cieście piwnym (lakto-wege) Brokuły w słonecznikowym sosie (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
autor anonimowy 2000-11-15 00:00:00.0