7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:10 dag czerwonych porzeczek,
10 dag malin, 10 dag truskawek, sok z 1 cytryny lub zaprawa cytrynowa, 8 dag cukru Przygotowanie:Owoce przebrać, umyć, usunąć szypułki, zmiksować lub przetrzeć przez sito. Dodać sok z cytryny. Ugotować z cukru i 2 szklanek wody syrop. Ostudzić go i połączyć z przetartymi owocami. Wymieszać i przelać do wymytych pojemniczków do zamrażania kostek lodu. Wstawić do zamrażalnika. Gdy powstaną kolorowe kostki lodowe, dodawać je do win i szampana.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Chłodnik wieloowocowy (bez ograniczeń)Wieloowocowe powidła (wegańska) Kompot wieloowocowy z poziomkami na surowo (wegańska) Wieloowocowy sos vinaigrette (winegret) (wegańska) Zupa lodowa (bez ograniczeń) Koktail lodowo-owocowy (bez ograniczeń) Pomarańczowa lemoniada lodowa (wegańska & RAW) Sałata lodowa z melonem (wegańska) Chłodnik wieloowocowy na serwatce z czarnymi jagodami (lakto-wege) Kostka piaskowa (z tofu) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |