7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:4 cukinie
1 pęczek świeżej bazylii /ew. 1 łyżka suszonej/ 2 ząbki czosnku sól pieprz 1 łyżka oleju sojowego 40 dag sera pleśniowego Przygotowanie:Cukinie umyć, osuszyć i naciąć wzdłuż w formie wachlarza. Umytą bazylię posiekać z czosnkiem natrzeć nią cukinię, posypać solą i pieprzem, pokropić olejem. Opiekać na folii aluminiowej ok. 20 minut.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Curry z cukini (wegańska)Makaron z cukinią (wegańska) Ryż z cukinią (wegańska) Kotlety z cukini (wegańska) Potrawka z cukinią (wegańska) Tarta z cukinią i kwiatami dyni/cukini (wegańska) Makaron z pomidorem i cukinią (wegańska) Pikantne placuszki z cukini (wegańska) Spaghetti z cukinią i ciecierzycą (lakto-wege) Makaron smażony z cukinią (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |