7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Soja gotowana jak groszek, w strączkachDanie bardzo popularne w japońskich restauracjach.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:soja w strączkach
sól Przygotowanie:Najbardziej lubię soję gotowaną jak groszek, w strączkach, w słonej wodzie. Potem każdemu podaje się miseczkę strączków, które się łuska przy stole, jako przystawkę do obiadu.
Wskazówki i uwagi:Taka soja zawiera duże ilości estrogenu, więc jest jak najbardziej polecana dla kobiet - nie tylko do zachowania hormonalnej równowagi, ale również jako odmładzacz skóry.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Soczewica - jak gotować? (wegańska)Kasza jaglana - jak gotować (wegańska) Bób - jak gotować, do czego wykorzystać (wegańska) Zupa z camembert z pieczarkami i konserwową lub gotowaną soją (lakto-wege) Prawie jak humus, czyli farsz / pasta z groszku i tahini (wegańska) Rizzi – bizzi (potrawa włoska) z pieczarkami i groszkiem lub soją konserwową (lakto-wege) Samosy razowe z zielonym farszem z brokułami, groszkiem i soją (wegańska) Prawie jak smalec (wegańska) Soja po chińsku (wegańska+miód) Soja po bretońsku 1 (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |