7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasztet sojowy pasteryzowany w słoikach

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

@vegan dżihad - Potem pasteryzowałaś normalnie?
Pollimer 2012-09-30 18:13:15.105

A ja pieklam 45 minut w piekarniku i wyszedl swietnie:)
~vegan dżihad 2008-04-01 13:22:16.676

Hm, myślicie, że taki pasztet pasteryzowany można zrobić również np. z soczewicy albo grochu?
~beti 2007-06-27 00:00:00.0

Narobiłam się tego pasztetu, bo jest bardzo pracochłonny, wyszło mi 16 słoików i nie wiem o co chodzi, ale one w ogóle nie chciały się zamknać, olej powypływał. Pasteryzowałam wg przepisu. Ale po paru dniach wciąż skwierczały , odkręciłam jeden słoiczek i był skwaśniały. Szkoda!
~marapi 2006-08-10 00:00:00.0

A nie mozna normalnie upiec ?
~Hmm 2006-02-14 00:00:00.0

Jak długo można przechowywać taki pasztet?
~cichy 2005-04-22 00:00:00.0

Pasztet wyszesł pyszny - cała rodzina się nim zajada. Pasteryzowałam dwa razy - jak w przepisie. Z części pasztetu przed pasteryzowaniem zrobiłam kotlety - też dobre.
~Akasia 2001-12-07 00:00:00.0

Jak byłam mięsna, to robiłam słoiki z mięsem na wakacje zamykając je w szybkowarze. Gotowałam tylko raz. ok 1 godz.Moze z tym posztetem można tak samo?
Hanka
~Hanka 2001-04-12 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas