7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ser topiony wegański

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Ja osobiście sadzę, że powinno się toto nazywac "Budyń paprykowy" (btw papryka ma być świeża czy w proszku?), lub "Kisiel czosnkowo-cebulowy", bo żeby nazwać to "serem", to powinny sie tam znaleźc tłuszcz (choćby odrobina) i białko, wytrącone przy pomocy 'czegoś kwaśnego'.
Kwiryniusz 2008-07-04 13:30:00.009

Czy to jest zdrowe? Bo te mąki mnie trochę przrażają w konfrontacji z moim wyobrażeniem o serze topionym...
~Dolce Veleno 2005-10-15 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas