7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kasztany pieczone

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

brzmi niezle:-]
~klonik 2007-02-18 00:00:00.0

żeby kasztany nie wybuchały w piekarniku trzeba im wcześniej naciąć skórkę
~MARTYNA 2007-01-26 00:00:00.0

A co zrobić z suszonymi kasztanami?
~Aga 2005-02-11 00:00:00.0

Oj, tak, kasztany tak wybuchaja że sie przeraziłem bo myslałem że kuchnia mi wybchła
~Jav 2005-01-11 00:00:00.0

Np. w Tesco widzialem.
~aree1987 2004-12-19 00:00:00.0

A gdzie można kupić kasztany chciałbym spróbować. Dajcie jakiś namiar na maila. Pliss
~Robert 2004-12-18 00:00:00.0

Podejrzewam, ze raczej od rozmiaru.
Pozdr
~hugo 2004-11-24 00:00:00.0

Kasztany robie w podobny sposob, ale pieczenie w pieraknikou do miekkosci nie trwa u mnie wiecej niz pol godziny! pewnie zalezy to od ich ilosci...
~sabba 2004-11-23 00:00:00.0

dzięki za przepis, nigdzie nie mogłam go znaleźć, a kasztany wyszły bardzo dobre...
~charsiiii 2004-11-21 00:00:00.0

dzięki za przepis, mimo tego ze nie dokładny. kasztany wyszły super,a w piekarniku trzeba je trzymac okolo godziny w temp.180. super smakuja z sosem czosnkowym.polecam goraco. SMACZNEGO!!!!!!!!!!!
~tucha 2004-11-08 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas