7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Makaron penne z brokułami, czosnkiem i parmezanem- Komentarze do przepisu -
Extra Vergin nadaje sie tylko na zimno:
puszka.pl/txt/tluszcze.jsp ~NaExtraVergineSieNieSmazy 2010-05-06 12:40:12.982
a dlaczego to niby sie nie smazy na oliwie extra vergine? sie smazy, ale jest to marnowanie oliwy, bo obrobka termiczna sprawia, ze traci wlasciwosci i staje sie taka sama jak oliwa rafinowana
qetrab 2010-02-11 10:42:59.25
Na oliwie extra vergine się nie smaży! Spożywa się ją tylko na surowo.
mathilda 2010-02-11 00:44:47.432
Uwielbiam!! ja i moja mięsożerna rodzina. Trochę modyfikuję, dodając sos sojowy a na koniec posypując parmezanem.
A ostatnio czosnek sprasowałam . też boskie Dzięi za przepis ~zielarka86 2010-01-14 14:01:02.099
Jeszcze lepsze z makaronem pelnoziarnistym! (Ja zrobilam z Lubella swiderki)
~Marysia 2008-05-19 20:01:57.347
Bomba! Zrobilam z brokulow mrozonych Hortexu, posypalam parmezanem... palce lizac!
~Marysia 2008-05-09 16:37:25.506
To jest przypyszne!!! i bardzo latwe do zrobienia:)))
~oooleńka 2006-03-25 00:00:00.0
Nieprzyszło by mi do głowy zrobienie makaronu z warzywem, bez żadnego sosu. Ale to jest pyszne. Polecam bardzo.
~talka 2002-03-04 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
patrycccja 2010-05-06 17:57:29.804