7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Papryka faszerowana kuskusem, cukinią i pomidorami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Papryki zapiekłam (w naczyniu żaroodpornym, podlane bulionem warzywnym) w piekarniku, warzywa podsmażyłam na patelni (pominęłam cukinię), a zamiast kuskusa dałam kaszę jaglaną przyprawioną sosem sojowym. Wyszło boskie, zwłaszcza z sosem stylizowanym na keczup z cukinii ;). Do tego sałatka z dressingiem ziołowym - MNIAM! :)
TNT 2013-08-23 12:35:43.5

zapomniałam dodać kuskus, ale też wyszło dobre ^^ zamiast tego dodałam mozarellę :)
mutma 2012-11-21 20:45:00.452

genialny przepis. pominęłam mikrofalę, dodałam białą fasolę z puszki, dużo oliwek i na koniec spore kawałki sera wegańskiego (redwood). Polecam, przepyszne!
~joanna j 2008-07-30 15:11:29.121

to mozesz robic w piekarniku albo innym piecyku, mikroafala tez jest ok w warunkach studenckich
~ola 2007-11-13 00:00:00.0

mikrofala?? fuj.
~aska 2007-11-10 00:00:00.0

wow 6 zabkow czosnku? ale sie zieje po tym:)

ja robie troche inny farsz: kasza gryczana lub jeczmienna, cebula podsmazana z papryka( wrzucane razem na patelenie w jednym czasie) kukurydza (albo cieciorka), przyprawy i nadziewac papryke.
~cieciorka 2004-11-17 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas