7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Pasta z awokado z cebulką- Komentarze do przepisu -
Naprawdę pyszna :) Użyłam soli ziołowej, dodałam troszkę kminku oraz spora ilość soki z limonki. I taka mi smakuje :)
Natka 2010-12-01 19:35:44.009
Czym bardziej twarde awokado, tym bardziej niedojrzałe. Tylko nie można paluchem mocno naciskać, bo później w tym miejscu szybko się psuje. Trzeba delikatnie, jak z pomidorem. Najlepiej zacząć kupować awokado z kimś kto się bardziej zna albo zacząć w sezonie późno-jesiennym lub zimowym. Wtedy jest sezon na awokado i najłatwiej trafić na dobre. Poza sezonem czasem się trafia takie, że w środku już ciemnieje (brązowieje), a nadal jest twarde :/
patrycccja 2010-09-06 16:52:10.66
A ja mam pyt.z innej beczki :
chciałam kupić awokado które jest w wewnątrz zielone ,a nie żółte. Jak to rozpoznąć,bo te w śr.zielone jest chyba niedojrzałe,czyż nie? ~Sc. 2010-09-05 22:38:43.226
milka ja wole te dojrzałe ;) i właśnie one często są w promocji bo się robią takie lekko miękkie :) ale pyszne i lepiej się rozgniata/uciera etc;)
Magda-Andrzej 2009-06-19 12:59:57.691
zrobiłam! po prostu starłam na tarce , do tego sól , zioła, sok z cytryny i już. a i zioła-majeranek,bazylia. będzie na kolację pod gotowane jajeczka;-)
~milka 2009-06-02 18:05:56.881
W domu mam awokado i mam zamiar coś z nim zrobić, ale mam pytanie - jakie jest najlepsze - dojrzałe czy takie twarde? jak poznać, że akurat jest najlepsze do zjedzenia?
~milka 2009-06-02 17:47:31.535 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Sola 2011-05-04 23:15:52.596