7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Fasolka po bretońsku (z warzywami)- Komentarze do przepisu -
Może głupie pytanie ale chciałabym się upewnić - fasolkę wrzucamy na wrzątek bez uprzedniego moczenia?
Sminky 2016-07-30 19:15:40.856
Pychotki!Goździki dają cudowny posmak!Polecam przepis!
~Ania 2015-03-26 18:04:32.544
świetne,można dodać łyżeczkę lub dwie wędzonej papryki i jest wyśmienite ;-)
~ned 2015-02-10 20:22:07.826 Absolutnie wybitna, dużo lepsza niż którakolwiek ze znanych mi wersji - dodałam trochę wędzonego tempehu i nie potrafiłam już utrzymać języka za zębami... arahja 2013-02-07 21:06:41.507
Też robię te fasolkę. Nigdy jednak nie dodawałam goździków. Spróbuję olejnym razem.
Natka 2011-11-29 16:01:22.038
nie dodaję marchewki ani pietruszki. dodaję natomiast sok pomidorowy własnej roboty, ogórki kiszone! i parówki sojowe.
magrusia 2011-11-18 15:16:02.215
Ja robię z kiełbaską wędzoną sojową z Polsoi bodajże i mięsożercy nie umieją się w ogóle zorientować, że to jest jakaś inna fasolka bez mięsa ;) Mówię po fakcie i jest zawsze wielkie zaskoczenie, że może być tak smaczna.
~mm 2011-10-11 11:35:32.458
też nie do końca trzymałam się przepisu, ale i tak wyszła genialnie, gorąco polecam!!:)
~aga 2010-08-14 18:13:56.514
Bardzo dobra,troche inna niz robie zwykle ale zawsze to cos nowego!!!:)
makówka 2010-07-19 15:29:15.409
Fasolka wyszła przepyszna :) Duży pęczek pietruszki daje naprawdę niesamowity smak :) A żeby fasolka była bardziej "fasolowa" dobrze jest do bulionu z warzyw dodać szklankę odcedzonej wody z gotowania fasoli. Całość będzie miała lepszy, bardziej fasolowy aromat :)
Samantha_Bossy 2010-06-05 16:47:28.378
Wywar z warzyw ma wyparować podczas gotowania?
~Kaka 2010-03-23 07:58:22.658
zrobiłam wczoraj, pychota, tylko niepotrzebnie soliłam, bo bulion sam w sobie jest wystarczajaco słony. Ale i tak wyszlo dobre. Dzisiaj robie znowu:)
Narcyza 2010-02-19 12:59:11.698
Po prostu pyszne, naprawdę polecam. Dodałam tylko wędzonego tofu dało to zapach wędzonki. Pycha!
~lucy 2010-01-24 08:47:07.319
Świetny przepis!! Fasolka smakuje....jak prawdziwa fasolka po bretońsku!!!! :) Rewelacja!!!
~Hania 2010-01-13 20:13:41.101
ja dodaję kostkę sojową podsmażoną lub nawet pocięte kotlety- polecam,zyskuje na smaku i w białku;D
roslina 2009-11-03 17:32:15.393
z nieco większą ilością koncentratu, bo tak lubie...
polecam ten przepis, optymalny :) ~sangria 2009-06-30 21:50:27.383
do cebuli dodałem pokrojone w plasterki wędzone parowki sojowe 1-2 puszek (zależy ile kto robi tej fasolki), podsmażyłem to razem a potem dodałem do całej reszty w garnku i dalej tak jak w przepisie - rewelacja - czuc smak wędzonki!!!
~lukie 2008-01-13 00:00:00.0
Ja marchewke i pietruszke dodaje na 30 minut pred końcem gotowania
~jolka 2006-12-15 00:00:00.0
Bardzo smaczne! Ja dodałam to tego jeszcze pokrojone w kostke, nieopanierowane kotlety sojowe.. Polecam!
~Czarna 2006-08-12 00:00:00.0
Bardzo smaczna potrawa. Znakomicie dobrane przyprawy powodują, że fasolka jest bardzo aromatyczna.
~Viola 2005-10-20 00:00:00.0
Bardzo smaczna potrawa. Znakomicie dobrane przyprawy powodują, że fasolka jest bardzo aromatyczna.
~Viola 2005-10-20 00:00:00.0
niesamowicie łatwy przepis,a do tego potrawa jest znakomita.szczerze polecam wielbicielom fasolki!!!
~Lencja 2004-02-01 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~aaa 2016-10-29 14:33:59.24