7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Bakłażany po prowansalsku - faszerowane, z pomidorami i czosnkiem- Komentarze do przepisu -
moj debiucik baklazanowy^^ przepyszne ale: wydrolowanego (;p) baklazana najlepiej jeszcze posolic, popieprzyc i polac lekko sosem sojowym, ktory wsiagnie w baklazana.. (ja tak zrobilam i bylo jeszcze lepsze:)))
~wiechoolek 2007-10-15 00:00:00.0
No rewelacja po prostu - bardzo mi smakowało i wszystkim moim gościom też! Dodałem troszkę wiecej przypraw, na modłę sródziemnomorską, ale w ferworze gotowania nie zapamietałem co - na pewno oregano i zioła prowansalskie, ale coś jeszcze tak, że wyszło mocno doprawione, ale Ok - sprawdziło się jak najbardziej.. Dzięki Renie i polecam wszystkim..
~Biedrzyk 2006-02-20 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
bardzo pyszne i proste w przygotowaniu
pixi 2013-09-03 19:34:59.663