7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kanadyjskie nadzienie do pierogów - ziemniaczano-serowe

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Olga - podpuszczka w większości serów jest syntetyczna, produkowana przez mikroorganizmy. chymozyna cielęca jest dodawana głównie w drogich serach przez firmy które stawiają na tradycyjne sposoby produkcji.
Fafik 2010-03-03 10:52:22.258

tylko że wege to nie jest, bo w żółtym serze jest podpuszczka :(
smacznego życzę i pozdrowienia dla cioci z Kanady.
~olga 2010-03-02 22:09:26.545

no ale widzisz mozna i nie zamieniac i sa kanadysjskie
~ABC 2006-01-08 00:00:00.0

ser zamienić na biały twaróg i są RUSKIE pierogi
autor anonimowy 2004-10-19 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas