7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Farsz z soczewicy (do pierogów, krokietów itp.)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Przepyszny farsz! Jak u mamy ;-)
amanda3601 2014-02-16 11:52:50.538

można tak i tak
jak komu smakuje :)
agnmid 2011-11-07 17:55:10.128

Czy na zdjęciu są pierogi z tego przepisu? W przepisie soczewica jest zmielona a na zdjęciu cała. Wydaje mi się że tak jak na zdjęciu jest smaczniej.
kates 2011-11-07 17:52:30.865

Ja robie podobny tylko ,że jeszcze dodaje sos sojowy ciemny :) Naprawdę polecam :)
OpenWorld 2011-08-18 18:55:27.618

pyszny ten farsz, ja użyłam wyjątkowo soczewicy z puszki, bo miałam w zapasie, dodałam jeszcze sproszkowanej papryki ostrej i słodkiej. pierogi bardzo smaczne :)
majczi 2011-05-24 13:51:08.48

Dziś zrobiłam :) Dodałam zdjecie- jeden farsz z czerwonej, drugi z zielonej soczewicy. Szybko sie robi, bo soczewice gotowały sie same, w tym czasie gniotłam i wałkowałam ciasto. Wyszły super, choc przyznam, że z czerownej farsz lepiej sie lepi :)
kordonia 2010-02-09 16:57:46.424

Pierogi rewelacja! Zagoscily w tej wersji na stale w moim menu. Dodaje do tego namoczonych wczesniej i urotowanych suszonych grzybow i przyprawiam duza iloscia pieprzu ziolowego albo sama mielona kolendra.
~jana 2006-05-15 00:00:00.0

można też dodać troche grzybków do tej soczewicy, pieczarek albo innych grzybów. Dobre są pieczone pierogi :)
~myszka miki 2005-04-18 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas