7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Farsz z soczewicy (do pierogów, krokietów itp.)- Komentarze do przepisu -
Czy na zdjęciu są pierogi z tego przepisu? W przepisie soczewica jest zmielona a na zdjęciu cała. Wydaje mi się że tak jak na zdjęciu jest smaczniej.
kates 2011-11-07 17:52:30.865
Ja robie podobny tylko ,że jeszcze dodaje sos sojowy ciemny :) Naprawdę polecam :)
OpenWorld 2011-08-18 18:55:27.618
pyszny ten farsz, ja użyłam wyjątkowo soczewicy z puszki, bo miałam w zapasie, dodałam jeszcze sproszkowanej papryki ostrej i słodkiej. pierogi bardzo smaczne :)
majczi 2011-05-24 13:51:08.48
Dziś zrobiłam :) Dodałam zdjecie- jeden farsz z czerwonej, drugi z zielonej soczewicy. Szybko sie robi, bo soczewice gotowały sie same, w tym czasie gniotłam i wałkowałam ciasto. Wyszły super, choc przyznam, że z czerownej farsz lepiej sie lepi :)
kordonia 2010-02-09 16:57:46.424
Pierogi rewelacja! Zagoscily w tej wersji na stale w moim menu. Dodaje do tego namoczonych wczesniej i urotowanych suszonych grzybow i przyprawiam duza iloscia pieprzu ziolowego albo sama mielona kolendra.
~jana 2006-05-15 00:00:00.0
można też dodać troche grzybków do tej soczewicy, pieczarek albo innych grzybów. Dobre są pieczone pierogi :)
~myszka miki 2005-04-18 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
amanda3601 2014-02-16 11:52:50.538