7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Tofu w sosie pieczarkowym (a właściwie sos pieczarkowy z tofu)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

O, dziś wymyśliłam sobie coś takiego :D i natknęłam się szukając przepisów z wykoirzystaniem tofu ;) jako sosu użyłam mleka kokosowego, dałam też trochę okary ;) dobre.
~PANNAmysza 2015-02-02 17:24:41.99

O, kwiaty nasturcji. Delikatna słodycz...Czekam na sezon, żeby spróbować z kaszą gryczaną i innymi dodatkami.
Dana 2014-05-09 14:22:58.819

zamiast śmietany ostatnio mam fazę na zmiksowany namoczony słonecznik :) polecam
lilias 2010-10-15 11:08:54.367

bardzo dobre, mniam mniam, mlask mlask
chojnac 2009-06-24 21:42:14.456

Zamiast śmietany proponuję użyć do sosu mleko kokosowe. W ogóle bardzo dobrze sprawdza się ono w roli jej substytutu.
hiden 2008-07-17 23:39:40.026

A wg. mnie śmietana jest potrzebna w sosie grzybowym.
~Tracy 2008-07-17 12:59:18.6

Świetne urozmaicenie sosu pieczarkowego, tofu nadało mu taki słodkawy posmak... Pychota!
arahja 2008-03-21 11:10:10.926

mmm, sos pieczarkowy i tofu - bardzo smaczne połączenie. nie spodziewałabym się. i generalnie sama nie próbowałabym tak eksperymentować ;)
razem z kasza gryczaną i surówka z kiszonej kapusty po prostu palce lizać! :)
ps: jestem weganką, więc po prostu pominęłam śmietanę. wg. mnie to zupełnie zbędny dodatek.
patrycccja 2007-03-14 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas