7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Baton czekoladowo-orzechowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Właśnie jem ;) Przyczepię się, bo mam kilka uwag do przepisu:
piszesz żeby piec w dość wysokiej temp. przez ok. 60 minut. Piekłam to tylko 40, bo ciasto zaczęło się przypalać. Dlatego wydaje mi się, że trzeba zmniejszyć temperaturę... No i nie do końca pasuje mi tu ten lukier, dałabym polewę czekoladową. I troszkę mniej cukru.
Poza tym ciasto samo w sobie jest pycha:D
~Aga 2010-10-01 22:30:00.584

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas