7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Smażony bakłażan z sosem jogurtowo-czosnkowym

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

z tego co wiem, już się tej odmiany gorzkiej nie uprawia, nie trzeba zostawiać samego biduli ;)
MEDeah 2011-06-08 09:46:31.768

Bakłażana się zazwyczaj soli i takiego zostawia na jakiś czas - żeby puścił sok i stracił goryczkę. Chociaż nie wszystkie tego potrzebują - prawdę mówiąc dawno nie trafiłam na takiego, który by wymagał tych zabiegów.
~pat 2010-08-07 22:37:39.61

a po co go zostawiać na godzinę i to samego?
ana 2010-08-07 11:41:33.159

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas