7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kotlety z tofu z zieleniną

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Doktor Mularczyk poleca do smażenia oliwę z wytłoczyn z oliwek albo z trzeciego tłoczenia. Bo i tak przy smażeniu traci się część zalet tego tłuszczu, więc po co marnować dobry olej/oliwę? Którą w sumie najwartościowiej spożyć w sałatce lub jako dodatek do zupy. A i kieszeń mniej boli ;)
A za przepis dziękuję, świetny jest!
~eFKa 2013-04-20 12:07:21.293

Pychota!! pierwszy raz robiłam coś z tofu, smak surowego z opakowania troche odstrasza, ale po przygotowaniu naprawdę mnie zaskoczył!! Będę robić:))
~Shisha 2011-10-17 10:11:17.739

W smaku wyszły mi podobne do jajek faszerowanych (takie posiekane, ze szczypiorkiem i podgrzane), ale może to tylko złudzenie, bo takier cuda jadłam baardzo dawno temu ;)
ToniJoHenry 2010-08-27 17:22:46.059

Jako panierka dobrze pasują do tego rozdrobnione migdały - wtedy smakuje tak orientalnie ;)
Mja 2009-04-19 16:06:46.462

świetne danie, oryginalny smak, warte polecenia.
pozdrawiam
ap17102 2009-01-23 15:33:37.104

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas