7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chleb pszenny razowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Po wyjęciu z piekarnika należy przykryć chleb mokrą bawełnianą ściereczka. Pozostawić do całkowitego wystygnięcia chleba. Wtedy na pewno wierzch chleba nie będzie twardy.
Natka 2013-04-22 09:46:41.542

A wiecie co zrobic, żeby góra chleba nie była twarda? Mnie zawsze wychodzi na górze kamień dosłownie....
~paula 2013-04-21 11:14:27.482

Do gorącego piekarnika-czyli? Ile stopni:) Z termo czy bez?
~Nia 2013-01-04 23:55:21.695

a drożdże to w mleku trzeba rozpuszczać? :(
~tomek 2012-10-18 16:47:17.639

tak czy siak przepis zajefajny :) chlebek jadłam cały tydzień :) był pyszniutki !!! idealny do wszyskiego :)
tyyslaa 2012-02-23 15:17:47.125

przeciez jajko jest opcjonalne, jest napisane, ze zamiast tego mozna uzyc wody
katasia 2012-02-15 12:10:09.176

jajko...? i przepis widnieje jako wegański...?
tyyslaa 2012-02-15 09:49:26.043

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas