7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Rzodkiew / rzodkiewki na ciepło z bułką tartą

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

własnie przygotowalem sobie tę potrawkę z uwagi na dużą ilość rzdkiewek w ogrodzie- cos 3ba zrobic z nimi by nie przerosly:) . musze powiedziec ze zapowiadalo sie ciekawie jednak po przgotowaniu i sprobowaniu stwierdzam ze nie za bardzo to to jest. fakt dalem mala ilosc cukru ale to nie powinno prowdzic do gorzkich posmakow. przypomnialy mi sie opowiesci babci o gotowanej brukwi i jej specyficznym smaku... dzieki tej potrawie chyba wiem o czym mowila. wniosek na przyszlosc - wiecej cukru i rzodkiewki tylko mlodziutkie jeszcze nie lykowate, pewnie najlepiej bez skorki.. no i w zestawieniu z czyms badz jako przystawka a nie danie samo w sobie. na koniec - pomysl dobry tylko brak mu dokladnej receptury
~swiat3k 2005-06-07 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas