7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chutney gruszkowy (do słoików)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Marta, przede wszystkim do dań kuchni indyjskiej. Ale pasuje do różnych rzeczy - do obiadu z ryżem/kaszą i duszonymi lub smażonymi warzywami; do kotletów, zwł.takich delikatniejszych w smaku, a już zwł. do kotletów na bazie ziemniaków lub strączkowców (!); do kanapek z wędzonym lub smakowym tofu lub żółtym serem (zależy czy ktoś ktoś jest weganinem czy nie); moja mama ostatnio jadła kanapki z samym chutneyem zamiast dżemu ;D
patrycccja 2012-10-05 14:32:57.197

A do czego to jeść?
Jakieś wege pomysły na użycie chutneya?
~Marta 2012-10-04 11:40:40.224

Ilość octu jest zbyt duża ponieważ gruszki puszczą sok i trzeba będzie naprawdę długo gotować!!! Ale ogólnie ok:))
~Jakub Micianiec 2009-08-20 23:05:41.956

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas