7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Fasolka szparagowa z miętową oliwą- Komentarze do przepisu -
Robię też oliwię szałwiową, ze świeżych listków. Wyborna, jak ktoś nie zna - polecam. Warto spróbować. Ale dobrze wiem, że nie wszystkim odpowiada szałwia.
~aśta 2013-07-10 11:41:31.148
Choć mięta ma mocny aromat, to można jej dać sporo - chodzi nie tylko o to, żeby oliwa miała miętowy smak, ale też żeby było go czuć kiedy jemy fasolkę. Taka aromatyzowana oliwa jest świetna :) Zamiast soli można użyć sosu sojowego - mniam!
patrycccja 2010-07-10 11:15:54.487 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
reniapl 2014-08-28 15:00:02.868