7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zupa z soczewicy z pomidorami i koperkiem, doprawiona gałką muszkatołową

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Uwielbiam soczewicę, ale chyba bardziej mi smakuje w postaci kotletów. Zupka całkiem przyzwoita. Ciekawe połączenie koperku z oregano.
drevni_kocur 2015-01-05 19:27:16.303

Zupka rewelacja :)
Dodałem marchewkę, pietruszkę, seler i pora. Wyszła przepyszna:)
Methos 2010-03-16 15:27:37.275

Ja również dałam mniej wody niż w przepisie i dodałam marchewke i pora :) Wyszła przepyszna :)
Malwua 2009-11-04 16:04:12.244

zrobilem tak jak patrycccja, czyli 1,5l wody i wyszla akurat! zupka mniam mniam!
grubas 2009-09-01 17:14:25.63

Przepyszne! Jak większość tego typu zup :) Koperek nadaje wspaniałego aromatu - nawet mój niekoperkowy Wojtek się zachwycał. Trzymałam się ściśle podanych proporcji, tylko wody dodałam mniej (1,5l), żeby zupa nie była za rzadka. Nie namaczałam też soczewicy, bo czerwona błyskawicznie się gotuje. Zupka palce lizać!
patrycccja 2009-05-17 13:21:27.622

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas