7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bakłażan nadziewany ziemniakami z papryką, po hindusku

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Jeśli mogę, to podam prostą receptę na to, by bakłażan nie ciemniał- skropić cytryną!
kitka628 2015-04-14 14:13:34.883

całkiem smaczny przepis, niestety brak proporcji, więc musiałam kombinować po swojemu: na jednego bakłażana wzięłam 3 malutkie ziemniaki, jedną cebulę i pół zielonej papryki. Dodałam do tego jeszcze nieduży kawałek cukinii i imbir. Bakłażana nie smarowałam tłuszczem, tylko zawinęłam w folię aluminiową i zapiekałam około pół godziny w 180 stopniach.
ryfka 2010-12-16 11:43:42.186

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas