7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Crunchy z bakaliami z patelni

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Moje pierwsze crunchy - wyszło świetnie! Trzeba trochę cierpliwości, żeby uprażyć płatki, a jednocześnie ich nie spalić, ale później już z górki :)
Mój mix: 3 garście płatków + sporo sezamu, później garść orzechów włoskich (zbyt zdominowały całość - następnym razem część zastąpię migdałami) i 1/2 żurawiny, a na koniec 2 "czubate" łyżeczki słodu. Ładnie się zlepiło, ale nie jest za słodkie - idealna, ekspresowa przegryzka :)
patrycccja 2012-05-04 09:23:07.52

Zrobiłam używając miodu sztucznego i odrobiny wody, nawet nie trzeba było łamać. Dobry sposób gdy brak czasu albo piekarnika ;)
Zanetak 2011-09-17 08:35:06.744

szukałem przepisu z płatkami owsianymi i zdecydowałem się na ten... podjąłem próbę zrobienia miodu płynnego z miodu pitnego, cukru i glukozy...wygląda całkiem nieźle, ale chyba "mój miód" nie jest aż tak spoisty :)
~punkowski 2007-09-10 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas