7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Ciasto włoskie- Komentarze do przepisu -
Niestety nie mogę zgodzić się z tym, że udaje się ZAWSZE, bo właśnie wyjęłam z piekarnika kluchę..., no i cukru jak na moje gusta jest w przepisie za dużo.
~magda r 2008-06-01 11:01:42.537
Wody nie trzeba dodawać, wystarczy wilgoć z jabłek. Zapewniam Was jakem Deuter :)
~Deuter 2006-12-09 00:00:00.0
A ja bym dodała wodę i olej, jak we wszystkich wegańskich przepisach...;)
~roslina 2006-11-21 00:00:00.0
tak bez wody? nie jestem przekonany czy jak wymieszam wszystko na sucho to coś z tego wyjdzie jadalnego...
~p 2006-11-21 00:00:00.0
znalam ten wypiek w wersji jajecznej. Moja babcia dawala 1/3 jabuszek kwaskowatych a reszte slodkich -tak dla kontrastu :) polecam wlozyc na pare godzin do lodowki jabka + bakalie + przyprawy zeby sie przegryzlo. Smacznego!
~klisza 2005-11-07 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Jako bakalie stosowałam nie tylko orzechy i rodzynki, ale również nasiona dyni, słonecznika, migdały i.. co było na półce. Chyba trzeba odświeżyć przepis i poeksperymentować znowu. To ciasto było takie dobre...
Dana 2011-11-23 16:48:49.715