7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Bhangra dip (z czerwonej soczewicy)- Komentarze do przepisu -
pod koniec gotowania soczewicy dorzucam podsmażoną cebulę z curry i kminkiem, oraz nie dodaję tyle tego oleju, łyżka starczy :P jem z ryżem i brokułami, pyszne ;)
~Marta 2012-04-13 14:34:21.403
Uzylam do dipowania surowej marchewki. Dodalam chilli. Imprezowiczom smakowalo :)
Kirppu 2009-12-22 12:13:54.714
do ryżu/kaszy ok. ale nie do surowych warzyw:o
autor anonimowy 2007-10-13 00:00:00.0
Zrobiłam na gęsto dodając jedną paprykę pepperoni. Wyszła pyszna pasta - do pieczywa na przykład. A rozrzedzona jest bardzo smaczną "polewą". Dałam olej z pestek winogron, a odpuściłam sobie sok z cytryny.
~virga 2006-08-20 00:00:00.0
Pasta jest super. Jest równie smaczna z zielonej soczewicy. Wystarczy gotować ją 45 min. i później postępować jak w przepisie. Bardzo smaczna z ryżem.
~wera 2006-05-04 00:00:00.0
Ja zawsze czerwoną soczewicę gotuję z czosnkiem i odrobiną oliwy z pestek winogron. Pod koniec gotowania tylko solę. Czas gotowania zależy tylko i wyłącznie od efekty jaki chcę uzyskać: pure czy też ugotowane ziarenka. Pychotka!
~aguita 2006-03-03 00:00:00.0
Pyszne! Robię z curry i bez cytryny jako sos do ryżu/kaszy albo dip do surowych warzyw. Stała pozycja w moim menu :-)
~cichy 2005-06-10 00:00:00.0
baaardzo dobre, ja dalam jeszcze marchewke do tego gotowania i cebule i por, bo pierwotnie bylo to danie na cieplo... :-)
~omoda 2004-05-15 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
moni 2013-11-03 16:05:22.259