7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pokrzywy w majonezie

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Proponuję sparzyć pokrzywy przed posiekaniem i dodaniem reszty składników. Ktoś mi kiedyś powiedział, że robi się tak aby nie parzyły. Przepis dobry, właśnie jestem w trakcie degustacji:) Pozdrawiam:)
~Lynne 2007-04-21 00:00:00.0

jak dla mnie to awangardowe trochę:> nigdy wcześniej bym nie pomyślał że pokrzywy są jadalne. na pewno coś napiszę jak kiedyś spróbuje :)
~noodle 2006-05-26 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas