7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Grzanki serowo-czosnkowe

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Polecam dodać jogurt zamiast majenozu - zdrowiej :)
przecudownie smakuje również na zimno: najpierw robimy grzanki, najlepiej z bułki wrocławskiej, i potem na nie kładziemy zimną masę :) nie rozpuszcza się,ale smak - wyborny. no tylko trzeba czosnek lubić :P
magrusia 2010-07-19 14:52:47.472

bez szału, ale dobre:)
Magda-Andrzej 2010-02-24 21:54:09.961

smaczne, z pomidorkiem lub ogorkiem kiszonym mniami:))
~sunflower_ren 2006-08-24 00:00:00.0

Mmmmm... Właśnie sobie to jem. Moje sugestie:
1. Dodajcie do masy troszkę musztardy to będzie smaczniejsze
2. Zamiast w piekarniku można podpiec grzanki na patelni na masełku - szybciej i smaczniej, o ile się nie przypali :-)
3. A na wierzch - pomidorek!
Pyyyyyyyyycha!!! Dzięki za ten pomysł!
~fasolek 2004-09-17 00:00:00.0

Mniaaaam!!! "Brzmi" pysznie! Jak skończę się "odgrubiać", to na pewno się skuszę!!! :o)
~Clarice 2003-09-12 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas