7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

A może leczo? Z włoszczyzną i ew. z ciecierzycą

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Kiedy mnie dodajesz do jedzonka?? Nie ma nic w przpisie, a w tytule jest.
~ciecierzyca 2014-01-18 22:56:00.039

Tak jak Mala dałam wiecej czosnku niz w przepisie. Wyszlo pycha :) Troche zjedlismy od razu, reszte do sloikow na zime :)
Smile 2012-08-27 16:05:23.054

Zrobiłam, bez dyni i ciecierzycy, natomiast czosnku dałam równe 12 ząbków :D Wcale nie było za dużo ;) Przyprawy nieco inne, w sumie wszystko co w kuchni znalazłam. Wyszło super :)
~mala 2011-07-05 07:34:58.913

Nie dalam ani dynia ani kabaczka ani ciecierzycy, ilosc skladnikow dawalam "na oko" a mimo to wyszlo bardzo dobre ;)
alicja 2009-10-01 15:33:07.768

PYCHOTKA :) nigdy nie dodawalam marchewki do lecza , ani pietruszki, ani selera , a tu prosze - wyszlo pyszne!!!! w zeszlym roku sloiczki nie dotrwaly do zimy pozdrawiam.
Od czasu do czasu też dodaje kostkę sojową i przyprawiam łyżkami ostrej papryki :)
~beta78 2007-04-28 00:00:00.0

czy mozna tez bez marchwi? mam uczulenie :( bedzie dobre wtedy?
~mola 2006-08-20 00:00:00.0

Jest przy tym trochę zabawy jesli robimy wiekszą ilość na zimowe dzionki,ale naprawdę warto, smakuje cudnie.
~purku 2006-08-07 00:00:00.0

PySzNeeee:)))Dodalam jeszcze ziola prowansalskie i pieprz ziolowy. Juz nie moge sie doczekac jak zima bede je pochlaniac z ryzem :D.Dziekuje za przepis i pozdrawiam
~DeMi 2005-10-05 00:00:00.0

mysle ze do lecza koniecznie trzeba dodac cukinie! mniam :)
~Izaaaa 2005-07-22 00:00:00.0

Witam! Polecę Wam dorzucenie granulatu sojowego. Jeśli leczo zrobimy bardziej pikantne, soja nabierze ostrzejszego smaku. Dobre dla ludzi, którzy do tej pory jedli leczo z mięsem =)
~NorN 2005-03-16 00:00:00.0

Po prostu bajka. Aż szkoda było zamykać w słoiczki,ale mam nadzieję,że zimą jeszcze bardziej docenię ten smak,o ile dotrwaja.Mam nadzieje.Pasteryzowałam 40 minut. :-)
Dla mnie poezja :-)
autor anonimowy 2004-09-30 00:00:00.0

robie leczo troszke inaczej,ale powiem ze i twoj i moj sposob jest pyszny. Leczo bez miesa moze byc pyszne. sprbujcie!
autor anonimowy 2004-08-14 00:00:00.0

bardzo dobry,ale to dobry przepis,przystepnie napisany,a nie jak w tych ksiazkach kucharskich :P,danie zjadlam z wielkim smakiem,teraz na zime robie :))-najgorsze tylko to ze zgaga meczy po tych pysznosciach
~zarlok 2004-08-10 00:00:00.0

też się nie miała o co czepić...tylko o "luzacki styl"...
~krasna 2004-08-04 00:00:00.0

danie jest w porządku,ale po co ten "luzacki" styl w przepisie kulinarnym?te "warzywka","do gara"?
przez to instrukcja robi się zawikłana i troszke nieznośna do czytania....
~Kaśka 2004-04-09 00:00:00.0

A MOŻE byś tak wymyśliła sobie własny sposób aby być na początku listy? Zartowałem, możesz sobie używać mojego "a może" do woli. Wegetariańskie pozdrowienia, XgadzikX
~XgadzikX 2004-01-20 00:00:00.0

hej! ja takze uwielbiam leczo-mniej wiecej takie jak twoje, tylko nie dodaje soczewicy i super. to najlepsze danie na zimowe dni, najlepiej latem zastawić słoiczkami pół piwnicy, dobre o kazdej porze dnia. polecam!!
~BAMABA 2004-01-16 00:00:00.0

Przerzucam się na wegetarianizm-przez poglądy filozoficzne-jeszcze tak dokładnie nie wiem "z czym to się je"... ale krok po kroku będę starać się odrzucać mięso - jak mi coś będzie smakowało na pewno zostawie komenta - z góry dziękuje
~Blair666 2003-11-29 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas