7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Kutia- Komentarze do przepisu -
Ja kupuje od wielu lat pszenicę juz obraną z łusek, a teraz na bazarach jest napis "kutia" na pszenicy na kutię. Gotuje się ok. pół godziny, mozna zostawic w garnku na ok. 2 godziny, reszta wody wsiąknie. Zgadza się jednak, że smak kutii jest lepszy, jeśli się przyrządzi pszenicę, jak w przepisie.
~Izka 2004-09-13 00:00:00.0
przeczytaj dokladnie sklad: "w wersji wegańskiej zamiast miodu i cukru użyć słodu" :)
patrycccja 2003-12-16 00:00:00.0
czy zawartosc miodu nie powoduje, ze nie jest to jednak dieta "Veganska" ?
~pawel 2003-12-15 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
rzeczywiście kutii nie da się długo przechowywać, kwaśnieje szybko po dwóch dniach może już być niedobra, proponuję robić mało, albo zapraszać dużó gości
a no i dodaję jeszcze daktyle i/lub figi
-K2- 2010-12-23 19:14:12.097