7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Debeściarski sos (dip) majonezowo-musztardowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

dzisiaj zrobiłam swój, nie daję majonezu - sama robię:)
rasmewa 2019-04-04 20:53:16.476

Całkiem dobre, ale pod warunkiem, że zamiast 2 łyżeczek damy co najmniej 2 łyżki majonezu - inaczej papryka nieznośnie dominuje całość, a i musztarda jest trochę zbyt wyraźna. Na szczęście przy takich ilościach bardzo łatwo jest żonglować proporcjami :) Robiłam na bazie majonezu wegańskiego zastępując nim również jogurt.
puszka.pl/przepis/2891-majonez_z_makaronu_sos_czosnkowy_wg_andy_ego.html (pomijam czosnek)
patrycccja 2013-01-02 11:13:23.322

pieprz kajeński to przyprawa wyrabiana z papryki rocznej odmiany 'cayenne'.
chili to przyprawa wyrabiana z papryki rocznej odmiany 'chili'.
to więc dwie zupełnie inne przyprawy.
~tjukka 2010-04-18 01:17:45.476

Chili i pieprz cayenne to ta sama przyprawa :)
~leonsio75 2005-11-25 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas