7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Lasagne wegetariańskie z kabaczkiem, pieczarkami, fasolką szparagową i beszamelem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

płaty makaronu można włożyć do płytkiego żaroodpornego naczynia i zalać wrzątkiem, po kilku minutach będą właśnie al dente - dogotować powinny się już w piekarniku, dlatego sosu musi być tyle, żeby zakrywał cały makaron
falka 2005-09-22 00:00:00.0

może ty masz pomysł jak ugotować makaron lasagne, bo z surowym mi i moim znajomym nie smakuje. W wodzie z dodatkiem oliwy mozna ugotowac najwyzej 2 płaty makaronu bo przy większej ilosci sie skleja.
~moszym@poczta.onet.pl 2005-03-20 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas