7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Flaczki (potrawka) z boczniaka

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Bardzo smaczne są też flaczki z kani. Zamiast boczniaków daje się kilka pokrojonych w paski kapeluszy kani.
moni 2018-12-20 15:09:57.195

Ja również gotuję już któryś raz, bardzo smaczne i proste danie, tylko to krojenie... Kiedyś z lenistwa starłam warzywa na tarce o grubych oczkach, ale to nie to. Trzeba kroić! Smacznego! :)
~laureen 2018-02-16 12:37:03.341

bardzo dobre
~wronka 2015-01-28 21:23:51.385

Wyszły pyszne! Ten cały aromat wygotowany z warzyw + aromat rozmaitych przypraw... pycha!
Wybrałam ten przepis, bo nie ma tu wstępnego gotowania warzyw i zbędnej pracy :) Następnym razem może zmniejszyłabym trochę ilość marchewki, bo trzeba sporo soli, żeby zagłuszyć jej słodycz... a może tak powinno być? Dałam chyba 4 płaskie łyżeczki soli, 1 świeżo zmielonego pieprzu czarnego, 3 pieprzu ziołowego, 1 czubatą łyżeczkę startego imbiru, 4 ziela, 2 listki, 1/2 łyżeczki gałki, 2 płaskie łyżeczki czosnku granulowanego, 2 łyżki majeranku (nie miałam więcej) i 1 łyżeczkę suszonego lubczyku. No i 2 szklanki wody. Nie zagęszczałam mąką.
patrycccja 2013-10-01 12:50:30.307

gotuję wg przepisu już któryś raz i już w trakcie gotowania podjadam z garnka!! Moi mięsożerni przyjaciele też nie chcą się odczepić od mojej zupki !! ;-))Pyszny przepis!!!
kamysz12 2010-09-27 23:28:51.85

Przepis jest świetny. Dziękuję.
~quq 2005-10-06 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas