7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta awokado z mlekiem i ogórkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Czy ktoś serio jada takie rzeczy??? I to jeszcze z DŻEMEM???? :O
~pat 2010-01-23 17:11:23.244

Awokado jest bardzo delikatne w smaku. Niektórzy twierdzą, że ma lekko orzechowy aromat - przynajmniej to dojrzałe. Moim zdaniem przepyszne :)
~pat 2009-08-08 16:22:27.153

jak smokuje avokado. prossze o szybką odpowiedź bo mam dzisiaj impreze :)
~misiek 2009-08-08 12:40:15.264

Avocado powinno byc miekkie, ale uwazaj, zeby nie mialo brazowych plam na skorce. Mozesz kupic twarde - wtedy dluzej poleza i dojrzeja nawet w lodowce. Pozdrawiam. Avocado uwielbiam z sosem tabasco.
liley 2006-04-18 00:00:00.0

A ta pasta nie wychodzi trochę płynna? Wydaje mi się, że ogórek puści wodę, i jeszcze mleko i olej - same płyny. Czym ją można zagęścić?
~Pepe 2006-04-13 00:00:00.0

ale żeby nie miało czarnych plamek na skórce. Poza tym, ja osobiście wole avokado twardsze- nie do końca dojrzałe.
autor anonimowy 2006-04-11 00:00:00.0

no chyba jak najbardziej miekkie;O))takie jest wlasnie po: 1. dojrzale, po 2. latwe do zmiksowania, po 3. smaczne
~Darek 2006-04-10 00:00:00.0

Mam pytanie: jak wybieramy awokado. Czy powinno być miękkie czy raczej twarde,jak rozpoznać czy jest świeże i dobre? Może ktoś wie.
~ankatoszanka 2006-04-08 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas