7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Pasta awokado z mlekiem i ogórkiem- Komentarze do przepisu -
Awokado jest bardzo delikatne w smaku. Niektórzy twierdzą, że ma lekko orzechowy aromat - przynajmniej to dojrzałe. Moim zdaniem przepyszne :)
~pat 2009-08-08 16:22:27.153
jak smokuje avokado. prossze o szybką odpowiedź bo mam dzisiaj impreze :)
~misiek 2009-08-08 12:40:15.264
Avocado powinno byc miekkie, ale uwazaj, zeby nie mialo brazowych plam na skorce. Mozesz kupic twarde - wtedy dluzej poleza i dojrzeja nawet w lodowce. Pozdrawiam. Avocado uwielbiam z sosem tabasco.
liley 2006-04-18 00:00:00.0
A ta pasta nie wychodzi trochę płynna? Wydaje mi się, że ogórek puści wodę, i jeszcze mleko i olej - same płyny. Czym ją można zagęścić?
~Pepe 2006-04-13 00:00:00.0
ale żeby nie miało czarnych plamek na skórce. Poza tym, ja osobiście wole avokado twardsze- nie do końca dojrzałe.
autor anonimowy 2006-04-11 00:00:00.0
no chyba jak najbardziej miekkie;O))takie jest wlasnie po: 1. dojrzale, po 2. latwe do zmiksowania, po 3. smaczne
~Darek 2006-04-10 00:00:00.0
Mam pytanie: jak wybieramy awokado. Czy powinno być miękkie czy raczej twarde,jak rozpoznać czy jest świeże i dobre? Może ktoś wie.
~ankatoszanka 2006-04-08 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~pat 2010-01-23 17:11:23.244