7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Brokuł incognito w kwaśnej śmietanie

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

myślicie, że zadziała jeśli zamiast śmietany zamoczę brokuł w jogurcie naturalnym?
martucholec 2011-07-14 09:49:28.692

Brokuł leżakował sobie w śmietanie przez całą noc w lodówce. Muszę przyznać, że po usmażeniu był smaczniejszy, niż myślałam że będzie :) Tylko jedna uwaga: trzeba go zjeść od razu, bo po ostygnięciu strasznie nasiąka tłuszczem i staje się "ciaplaty".
ryfka 2011-05-16 21:07:21.944

to chyba nie to. przynajmniej dla mnie. brokuły w śmietanie i jeszcze smażone? w smaku zbyt czuć kwaśność śmietany. poza tym, brokuły są zbyt twarde, więc lepiej je wcześniej zblanszować.
~ium 2010-06-14 01:21:29.61

lepiej wychodzi z brokułem takim troszeńke już przywiędłym, jest bardziej miękki. a trzymanie w śmietanie im dłuższe tym lepsze
~meme 2006-05-21 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas