7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Brokuł incognito w kwaśnej śmietanie- Komentarze do przepisu -
Brokuł leżakował sobie w śmietanie przez całą noc w lodówce. Muszę przyznać, że po usmażeniu był smaczniejszy, niż myślałam że będzie :) Tylko jedna uwaga: trzeba go zjeść od razu, bo po ostygnięciu strasznie nasiąka tłuszczem i staje się "ciaplaty".
ryfka 2011-05-16 21:07:21.944
to chyba nie to. przynajmniej dla mnie. brokuły w śmietanie i jeszcze smażone? w smaku zbyt czuć kwaśność śmietany. poza tym, brokuły są zbyt twarde, więc lepiej je wcześniej zblanszować.
~ium 2010-06-14 01:21:29.61
lepiej wychodzi z brokułem takim troszeńke już przywiędłym, jest bardziej miękki. a trzymanie w śmietanie im dłuższe tym lepsze
~meme 2006-05-21 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
martucholec 2011-07-14 09:49:28.692