7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta z soi i włoszczyzny (do chleba)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Super! Świetna pasta, zrobiłam ją w dwóch wersjach - raw i smażona ;) i dobry pomysł z tym zamrożeniem, bo z tych składników wychodzi bardzo dużo... ja tego nie przejem chyba w tydzień ;)
~Zoja 2014-05-21 21:16:42.735

bardzo dobre!!! tez nieco zmodyfikowałam :) Polecam!!
~mehehehe 2012-05-21 20:50:15.12

robię podobnie i zawsze wychodzi ok:)
Magda-Andrzej 2010-08-27 01:46:16.308

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas