7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Szpinak z cukinią, papryką i makaronem - mniam

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

bardzo dobre połączenie. nie użyłam cebuli i dodałam uprazone pestki słonecznika. pycha :)
~mortycja 2013-09-16 15:17:00.689

Nie miałam czosnku i słodkiej papryki (uroki erasmusa) i od siebie dodałam troszkę pod koniec troszke jogurtu naturalnego i wyszło pysznie ! Portugalska oliwa i sypką papryczka piri piri dodały ciekawego smaku potrawie! Podałam z makaronem spaghetti i wyszło cudo!
Dziękuję za przepis i danie wejdzie w stały skład mojej diety :)
marta031 2012-02-09 23:05:29.542

Faktycznie fajne danie :) Paprykę z cebulką przysmażyłam mocniej, żeby później cukinii nie trzymać za długo i żeby była lekko chrupka. Czerwona papryka nie tylko ładnie całość ożywia kolorystycznie, ale daje też bardzo fajny, słodkawy kontrast smakowy. A tak nieufnie do tego dania podchodziłam ;) Szpinak oczywiście użyłam w liściach, a po rozmrożeniu trochę go pokroiłam.
patrycccja 2010-02-25 16:15:41.17

Właśnie skończyłam zajadać, bardzo smaczne ;}
~kamyk 2009-09-18 19:14:17.058

już raz robiłam - cudo!
dziś znowu sobie to serwuję na obiad :)
~oh carolina 2007-04-10 00:00:00.0

Polecam! Wypróbowałam i wszystkim moim Domownikom (i nie tylko) bardzo smakowało! Cukinia nadaje szpinakowi ... TEGO CZEGOŚ :)
~Zonia 2006-09-15 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas