7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

uprzedzając pytania wszystkich czepialskich: oczywiście miałam na myśli bulion warzywny - kostka rosołowa o taki skrót myślowy po prostu :P
liiipka 2010-10-15 14:21:40.76

zamiast świeżej fasolki użyłam mrożonki nie gotując jej wcześniej tylko taką zamrożona dodałam do rozgrzanej oliwy z czosnkiem, poczekałam aż zmięknie i wtedy wymieszalam z pokruszoną feta. wybornie smakuje z kaszą gryczaną ugotowaną w kostce rosołowej!
liiipka 2010-10-15 14:19:16.578

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas