7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Cukinia w panierce (w cieście)- Komentarze do przepisu -
Pycha! Do tej pory taplałam cukinię w jajku, albo w wodzie, ale to jest duzo lepsze! i dzięki za ten patent z posoleniem panierki, zawsze soliłam cukinię i wychodziła mi niedosolona, poza tym cukinia puszczała wodę i panierka się nie trzymała. Mój mąż nie jest weganinem, więc zjadł z rozpuszczonymi plasterkami żółtego sera na wierzchu i sosem pomidorowym. Dzięki wielkie za ten przepis! :)
~Aga 2011-07-03 22:16:30.384
Pychotka ! Ja dodałam do mąki czosnek granulowany, sól, pieprz ziołowy i oregano, mniam.
~Ilona 2011-06-26 14:54:33.579
Zrobiłem, ale trafiła mi się jakaś niedobra cukinia :(
~jedi 2010-09-18 17:08:21.033
Ja do tego ciasta z mąki dodałem kilka posiekanych listków bazylii i szczyptę pieprzu ziołowego, co dało tyle, że wcale mdłe nie było. Polecam!
~skolopendra 2010-08-29 23:00:55.132
A ja uwielbiam smak cukinii! najlepiej tylko z sola, ew bazylią, mniam.
~ksz 2007-10-10 00:00:00.0
mi smakuje :) ale wiesz, ja wybredna smakowo raczej nie jestem - ważne, by było wegańskie i tyle ;)
~en 2007-09-28 00:00:00.0
En, mam pytanie, smakuje Ci taka cukinia?? Nie wiem czemu, ale dla mnie cukinia jest zawsze, choćby nie wiem jak doprawiona, bez smaku. Pytam tylko z ciekawości, pewnie mam już tak wyparzone gardło, że nie dociera do niego smak subtelnych w smaku potraw :)
~Kaśka 2007-09-05 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
zielenieję 2014-09-08 18:12:20.148